Herstellingen
prijs op aanvraag

Goede materialen, degelijke vakkennis en open communicatie zorgen voor een snelle en betaalbare herstelling van uw wagen bij Garage ACM in BORNEM.

Met een goede communicatie is uw auto in geen tijd en aan betaalbare prijs hersteld.

Garage ACM heeft alles in uw huis om uw auto vlot en professioneel te herstellen. Van distributieriem tot motorblok, geen reparatie is onmogelijk voor het team van Garage ACM in Bornem.

Voor alle merken auto’s kan u bij Garage ACM terecht voor herstellingenen onderhoud. Een carrosserieafdeling hebben we niet, maar voor alle andere kleine en grote herstelwerken hebben wij de nodige infrastructuur en de professionele kennis beschikbaar.

Met een duidelijke en open communicatie tussen klant en mechanieker en met een vlotte afhandeling bent u in geen tijd weer de baan op. Bij Garage ACM is het niet nodig om uitleg te geven aan een receptioniste en worden ingewikkelde werkbonconstructies vermeden. U praat direct met de zaakvoerder/mechanieker die ook de werkzaamheden zal uitvoeren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw factuur, want met onze redelijke tarieven en deze tijdsbesparende communicatie zit u snel weer met de glimlach achter het stuur.

Goede materialen, een degelijke vakkennis en een open communicatie zorgen voor een snelle en betaalbare herstelling van uw auto. Dit alles heeft Garage ACM voor u in huis! Aarzel niet en contacteer ons nu voor al uw herstellingen.

contact

    onze service locatie